To πρόγραμμα του 2ου τουρνουά 3Χ3 Streetball challenge @agrinio

170712_bb1ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ(ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Στη φετινή εκδήλωση θα ακολουθηθεί περίπου το περσινό πρόγραμμα , δηλαδή Σάββατο πρωί θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες παίδων-κορασίδων από το 1995-2001 και αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων των παίδων-κορασίδων θα πραγματοποιηθεί Εθελοντικός καθαρισμός του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου από τους συμμετέχοντες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες των ανδρών και μετά τη λήξη των αγώνων του Σαββάτου , το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο χώρο των γηπέδων από 3 νεανικά γκρουπ του Αγρινίου την επιμέλεια της οποίας έχει το ΡΑΔΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 102.2 FM.

Το πρωί της Κυριακής δεν θα γίνουν αγώνες και όλοι θα μπορούν να επισκεφτούν τα διαφημιστικά περίπτερα των χορηγών της εκδήλωσης που θα είναι στημένα στο χώρο. Το απόγευμα της Κυριακής από τις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί όλων των κατηγοριών. Αρχικά στη μάχη θα μπουν οι κατηγορίες των παίδων και κορασίδων και μετά τους τελικούς θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός τριπόντων των παίδων-κορασίδων.

Στη συνέχεια θα γίνει ένας αγώνας επίδειξης με καροτσάκια, ένα θέαμα που θα συγκινήσει πολλούς καθώς συμμετέχουν άτομα με “ειδικά χαρίσματα” και στη συνέχεια θα γίνει αγώνας μπάσκετ με πατίνια από την ομάδα του Velocity.

Έπειτα τη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουν οι «άνδρες» για τους ημιτελικούς , στη συνέχεια θα ακολουθήσει το υπερθέαμα με τον διαγωνισμό καρφωμάτων και τριπόντων και τέλος θα γίνει ο μεγάλος τελικός των ανδρών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τις απονομές των βραβείων στους νικητές. Όπως πέρσι έτσι και φέτος τις απονομές θα κάνουν διεθνής αθλητές του μπάσκετ. Πέρσι είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Γιώργο Μπόγρη και τον Δημήτρη Βεργίνη ενώ και φέτος είμαστε σε επαφές και με παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και αναμένουμε τις ημερομηνίες των τελικών της Α1 κατηγορίας για οριστικοποιήσουμε ποιοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Στο τέλος της διοργάνωσης θα γίνει και η ανακοίνωση του συνολικού ποσού που θα μαζευτεί από τον “μπασκετικό κουμπαρα” για την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) Αγρινίου.

Με ετικέτα

Σχολιάστε