Δήλωσε συμμετοχή στο 2ο τουρνουά 3Χ3 streetball challenge @agrinio

Kobe_Bryant_Streetball_Wallpaper

To μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης του Αγρινίου για φέτος θα είναι και πάλι του του τουρνουά 3×3 μπάσκετ που διοργανώνει το Allsportsagrinio.gr υπό την αιγίδα της FIBA και με τη συνεργασία της ΕΣΚΑΒΔΕ και του Δήμου Αγρινίου.

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου όλοι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου και στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια για τη γιορτή του μπάσκετ και όχι μόνο.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Στο 2ο τουρνουά “3×3 streetball challenge @agrinio [2013]” αναμένεται η συμμετοχή των ομάδων να ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ (110 ομάδες στο περσινό τουρνουά) ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις θα φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και θα δώσουν στο διήμερο ένα διαφορετικό χρώμα.

Στη φετινή εκδήλωση θα ακολουθηθεί περίπου το περσινό πρόγραμμα , δηλαδή Σάββατο πρωί θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες παίδων-κορασίδων  και αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων των παίδων-κορασίδων θα πραγματοποιηθεί Εθελοντικός καθαρισμός του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου από τους συμμετέχοντες μαζί με την ομάδα του Velocity.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες των ανδρών , ο διαγωνισμός τριπόντων και μετά τη λήξη των αγώνων του Σαββάτου , το πάρτυ θα συνεχιστεί στο ανανεωμένο “Κήπος Lounge cafe- bar”.

Δείτε το promo video που έφτιαξε η ομάδα του AllsportsAgrinio με την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου …

3X3 Streetball challenge @Agrinio [2013] – AOA promo from Nek Didi on Vimeo.

 

Το πρωί της Κυριακής δεν θα γίνουν αγώνες και όλοι θα μπορούν να επισκεφτούν τα διαφημιστικά περίπτερα των χορηγών της εκδήλωσης που θα είναι στημένα στο χώρο. Το απόγευμα της Κυριακής από τις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί όλων των κατηγοριών.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά εδώ

Αρχικά στη μάχη θα μπουν οι κατηγορίες των παίδων , εφήβων και κορασίδων. Στη συνέχεια θα γίνει ένας αγώνας επίδειξης με καροτσάκια, ένα θέαμα που θα συγκινήσει πολλούς καθώς συμμετέχουν άτομα με “ειδικά χαρίσματα” και στη συνέχεια θα γίνει αγώνας μπάσκετ με πατίνια από την ομάδα του Velocity όπου ένα ημίχρονο το θέαμα θα είναι από τους “μεγάλους” και ένα ημίχρονο το θέαμα θα το προσφέρουν τα πιτσιρίκια της ομάδας.

Έπειτα τη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουν οι «άνδρες» για τους ημιτελικούς , στη συνέχεια θα ακολουθήσει το υπερθέαμα με τον διαγωνισμό καρφωμάτων και τέλος θα γίνει ο μεγάλος τελικός των ανδρών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τις απονομές των βραβείων στους νικητές. Όπως πέρσι έτσι και φέτος τις απονομές θα κάνουν διεθνής αθλητές του μπάσκετ. Πέρσι είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Γιώργο Μπόγρη και τον Δημήτρη Βεργίνη ενώ και φέτος είμαστε σε επαφές και με παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και αναμένουμε τις ημερομηνίες των τελικών της Α1 κατηγορίας για οριστικοποιήσουμε ποιοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

74400_481604825240292_1239037337_n

Στο τέλος της διοργάνωσης θα γίνει και η μεγάλη συναυλία από τα γκρουπάκια της περιοχής και με την επιμέλεια του Παναγιώτη Αυγέρη και του Agrinio Sound.

Επειδή το 2nd tournament “3×3 streetball challenge @agrinio [2013]” είναι μια ζωντανή διοργάνωση στην οποία φέτος θα γίνουν πολλές εκπλήξεις … καν’τε LIKE στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τι θα συμβεί στο τουρνουά…

Με ετικέτα

Σχολιάστε